cause-img-1

A gálameccsen elbúcsúzik a székelyudvarhelyi közönségtől

Székelyudvarhelyről indult a karrierje, ifi játékosként ott nevelkedett. Hosszú utat járt be, szerepelt a magyar topcsapatoknál, kipróbálhatta magát idegenlégiósként, illetve a nemzeti együttes csapatkapitánya is volt. Ilyés Ferenc elmondta, jó érzés, hogy elbúcsúzhat az otthoni szurkolóitól is.

 

  • 2022. augusztus. 16
cause-img-1

Szejke SK Székelyudvarhely

A székelyudvarhelyi fiúcsapat 2017-ben alakult Szejke SK néven, a Román Országos Bajnokság legjobb 16 csapata között voltunk minden évben.

  • 2022. augusztus. 10
cause-img-1

A gálameccsen remekül szórakozik majd mindenki

Büszke arra, hogy két ízben negyedik helyen végzett a magyar férfi kézilabda-válogatottal a nyári olimpiai játékokon. Egyben csalódottság is van benne, mert közel volt, hogy felálljon a dobogóra. Különleges együttes volt az ők korosztályuk, várja, hogy újból találkozhasson a székelyudvarhelyi barátokkal. A piros-fehér-zöldek egyik sztárjával, Nagy Lászlóval beszélgettünk.

  • 2022. augusztus. 8
cause-img-1

FTC Kézilabda Akadémia lányok

Az FTC Kézilabda Akadémia legfiatalabb csapatai a 2008-as korosztályt képviselik. 

  • 2022. augusztus. 8
cause-img-1

FTC Kézilabda Akadémia fiúk

A 2008-as fiú U15-ös csapat 5 évvel ezelőtt alakult. A csapat magja azóta együtt kézilabdázik.

  • 2022. augusztus. 8
cause-img-1

Ada: a legendák bölcsője!

Ismerősen csengenek Önöknek a következő nevek? Galic Zita vagy a mostani magyar válogatott korosztályos válogatottjában játszó Albeck Anna, Zaj Klára, Kubina Molli? Nem hiába. Nem túlzó azt állítani, hogy az 1934-ben Adán alapított Halász József Női Kézilabda Klub neveli és ontja a kézilabda játékot mesterien űző játékosokat.

 

 

  • 2022. augusztus. 4